Drie manieren omte krijgen

Elk jaar stellen Amerikaanse gezinnen uit de middenklasse het reizen uit omdat ze het te druk of te moe hebben of omdat ze gewoon niet genoeg geld hebben. En in sommige opzichten hebben ze gelijk. Reizen kan duur zijn. Maar door de tijd te nemen om te leren over kortingen die voor iedereen direct beschikbaar zijn via internet, kranten en zelfs de gele pagina’s, kunnen meer gezinnen op vakantie gaan om hun batterijen weer op te laden, hun geest te stimuleren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Een vliegticket kan een van de meest kostbare en onvermijdelijke aspecten van reizen zijn. Luchtreizigers zijn constant op zoek naar een goede deal. Er zijn talloze methoden om kortingen te krijgen op je volgende ticket. Vertrek of keer halverwege de week dinsdag, woensdag of donderdag en blijf minimaal zeven dagen om korting te krijgen. Bekijk alternatieve luchthavens voor vertrek of aankomst om te zien of ze goedkopere prijzen bieden, en als je plannen flexibel zijn, overweeg dan om jezelf te laten stoten voor een geldbeloning of een gratis ticket. Zoek online naar goedkope reissites, die op verschillende manieren koopjes voor u zoeken, en controleer de tarieven van budgetmaatschappijen, niet alleen van de grote commerciële luchtvaartmaatschappijen. U kunt ook sites voor omgekeerd bieden zoals Priceline gebruiken om een ​​deal te vinden. Eindelijk, verdien frequent fly miles zonder zelfs maar te vliegen door enquêtes in te vullen, in bepaalde hotels te verblijven of gewoon met een specifieke creditcard te gebruiken.

Een ander duur onderdeel van reizen is vervoer over land. Of u nu met de bus, trein of auto reist, er zijn manieren om geld te besparen. U kunt online deals over huurauto’s vinden, maar zorg ervoor dat u vooraf een gesprek hebt met de autoverhuurbedrijven over verzekeringen, pechverhelping en andere relevante zaken als u niet zeker bent. U kunt ook recreatievoertuigen huren tegen verrassend lage prijzen, vooral als u bedenkt dat u geen geld hoeft uit te geven aan een hotel. Ervaren ruiters kunnen ook online aanbiedingen voor motorfietsen vinden. Als u van plan bent om massatransport te gebruiken, zijn bussen een verrassend goedkope, zij het tijdrovende optie, en deals zijn online te vinden op metro’s, treinen en veerboten. Treinpassen in Europa en Noord-Amerika kunnen voor uw reis worden gekocht om geld te besparen als u van plan bent op meerdere bestemmingen te stoppen.

Eindelijk, als je eenmaal bent gevlogen, gereden of naar je bestemming bent gevaren, heb je een plek nodig om te blijven. Langere verblijven in hotels tegen wekelijkse tarieven zijn een betaalbare optie. Timeshares, woningruil, huisoppas en hostels zijn andere koopjesopties. Motelcoupons zijn online te vinden, terwijl een goedkope bed & breakfast die niet online aanwezig is, te vinden is in de gele pagina’s. Sommige universiteiten bieden accommodatie in hun slaapzalen met korting. Retraites en kloosters bieden reizigers ook goedkope manieren om rust en ontspanning te vinden onder bepaalde richtlijnen. Voor meer onverschrokken reizigers kan een verblijf in nationale parken in tenten, hutten of campers een goedkope reismogelijkheid zijn, en als u van plan bent vaak of voor langere tijd te blijven, kunt u een parkpas kopen om geld te besparen. RV-reizigers kunnen ook op gratis campings in het hele land verblijven en een pas kopen om geld te besparen op RV-parken. Ten slotte slapen sommige reizigers met een ernstig gebrek aan geld gratis op luchthavens, hoewel de regels met betrekking tot deze accommodatie sinds 11 september 2001 zijn gewijzigd.

Een van de beste manieren om reiskortingen te vinden op alle bovengenoemde aspecten van reizen van vliegtickets naar accommodatie is via lidmaatschappen in verschillende organisaties. Hebben uw kinderen u ooit ertoe aangezet om een ​​van die entertainmentboeken te kopen die ergens tussen de $ 20 en $ 50 kosten, maar een verscheidenheid aan kortingsbonnen en kortingen bieden? Nou, de volgende keer dat je er een aangeboden krijgt, koop het dan. Niet alleen gaat uw geld naar een goed doel, u kunt profiteren van de kortingen op alles, van vliegtuigvluchten tot hotels tot huurauto’s. Zonder het te beseffen, heb je misschien al lidmaatschappen die je geld kunnen besparen op je volgende reis. AARP, Costco en het leger zijn enkele van de organisaties die koopjes aanbieden. Zelfs een studenten- of docenten-ID kan leiden tot kortingen. Gebruik de middelen die u al heeft om de kortingen te zoeken die nodig zijn om van uw volgende vakantie een onvergetelijk en betaalbaar evenement te maken.