De originele cadeau ideeen!

Elk kind krijgt meestal speelgoed op zijn verjaardag. Duplo, Lego, Barbie: alles is leuk. Bovendien, aangezien ze oud worden, zullen spelcomputers niet worden genegeerd. Maar bent u bereid om persoonlijke cadeautjes voor kinderen te kopen?

Lees dan verder want er is namelijk een hele leuke cadeau ideeen voor kinderen, je kunt de cadeau ook gebruiken als decoratie in een kinderkamer. Je hebt verschillende mogelijkheden om dit product te gebruiken: ofwel als cadeau idee kind of als decoratie in een (kinders)kamer.

Cadeaus met een persoonlijk tintje

Was ik gisteren nog de trotse moeder van een pasgeboren baby, zo ineens was de eerste schooldag alweer aangebroken. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd waar de jaren gebleven zijn? Natuurlijk wilde ik mijn zoon met de mooiste spulletjes naar school laten gaan. Hij had een tasje nodig en een broodtrommel met drinkbeker. Ik vond het geweldig om hem een broodtrommel met naam erop mee te kunnen meegeven. Deze zijn ook zo leuk online te bestellen. Zijn eigen naam stond er prachtig op bedrukt. En ook het tasje en de bekers met de naam erop mochten natuurlijk niet ontbreken. Op zijn eerste schooldag stal hij zeker de show met zijn mooie en unieke spulletjes.

Vriendinnen en kraamcadeaus

Het armbandje met naam ingegraveerd, de Nijntje spaarpot en het stoeltje, ze maakten mijn kraamtijd heel bijzonder. Ook nu mijn zoontje wat ouder is, heb ik nog steeds een mooi aandenken aan deze geweldige tijd. Wat is het dan leuk om zelf kraamcadeaus te bedenken voor mijn vriendinnen die nu een kleintje verwachten. Ik heb mij laten inspireren door de leuke webshops met geschenkartikelen, waar ook veel originele cadeaus te verkrijgen zijn. Ik vond vooral ook het koffertje met naam zo leuk. De nieuwe toekomstige wereldburger, die een koffertje met naam erop krijgt om later de wereld mee rond te reizen. Hoe leuk en symbolisch is dat!

Meer cadeau ideeen?
Kijk op bebetos voor originele cadeau`s met naam